Welkom bij BFY !

Ons doel is om u in contact te brengen met de beste Poolse, Tsjechische en Slowaakse onderaannemers voor uw project en/of bedrijf.

Het is niet altijd eenvoudig om gemotiveerde en vakbekwame arbeidskrachten in eigen land te vinden en dan is het inhuren van onze gemotiveerde medewerkers uit Polen, Tsjechië en Slowakije een goed alternatief. Via ons heeft u toegang tot een enorme hoeveelheid zeer vakbekwame en gemotiveerde arbeidskrachten.

Onze uitgebreide databank bevat Poolse, Tsjechische en Slowaakse onderaannemers en medewerkers, inclusief hun specialiteiten.

Het inhuren van buitenlandse arbeidskrachten kan u ook een hoop kopzorgen opleveren, maar wij zijn gaarne bereid om u hierin te adviseren, begeleiden, en dragen zorg voor de administratieve zaken rondom het inhuren van onze buitenlandse medewerkers.

Wij zijn sinds 2006 actief in Gent en omgeving, waar onze hoofdzetel is gevestigd. Inmiddels zijn wij ook al jaren actief in en rondom onze nevenvestigingen in Kortrijk, Aalst, Oudenaarde, Sint-Niklaas en Roeselare.

Meer dan 15 jaar ervaring met Poolse onderaanneming

Wij werken al 15 jaar met zeer ervaren Poolse vaklui. Wij kennen de kneepjes van het vak. Door met BFY in zee te gaan haalt u een zeer professionele organisatie in huis die met haar jarenlange ervaring in de onderaanneming, u kan ondersteunen in zowel het administratieve deel van de dienstverlening, als ook het maken van keuzes in de wijze van organiseren van projecten en het inhuren van juiste medewerkers. Onze Poolse medewerkers zijn naast vakbekwame specialisten, ook zeer ervaren in het werken in onderaanneming. Zij weten wat er van hen wordt verwacht en hoe de werkverhoudingen zijn georganiseerd. Zij zijn er voor de klus en BFY is er voor de organisatie.Samen staan wij dag en nacht voor u klaar.

contacteer BFY

Een zeer uitgebreid netwerk voor bouw en industrie

Wij hebben een uitgebreid netwerk aan vakbekwame medewerkers in de bouw en industrie. Samen met onze partners in Polen, Tsjechië en Slowakije hebben wij een enorme databank met arbeiders en hun specialiteiten opgezet. Onze medewerkers zijn specialisten en zij zijn zeer gemotiveerd om goede jobs af te leveren. Dit netwerk, deze databank staat tot uw beschikking en u kunt samen met ons op zoek gaan naar de juiste specialisten voor uw project. Wij zullen een voorselectie maken en u maakt uw keuze. Onze medewerkers zijn zeer ervaren in het werken in onderaanneming en weten precies wat er van hen wordt verwacht. Zij leveren de arbeid en wij, bij BFY, verzorgen de backoffice zaken. U kunt er vanuit gaan dat u met BFY de expertise in arbeid en organisatie binnenhaalt!

contacteer BFY

Ons team zorgt voor een professionele planning

Ons team is zeer professioneel en ervaren in het organiseren van projecten. Voor ieder (groot) project is het van essentieel belang dat er een strakke en vooral degelijke planning is georganiseerd. Onze medewerkers hebben met hun jarenlange ervaring in onderaanneming de kennis in huis om uw project professioneel en goed te plannen.Samen met u gaan wij in overleg over wat, wanneer en hoe er gewerkt gaat worden en bijvoorbeeld wanneer u welke soort medewerkers nodig heeft. Bij calamiteiten (uitloop, weersomstandigheden) zullen wij u adviseren en ondersteunen in de planning en de (flexibele) inzet van onze medewerkers. U kunt ervan op aan dat wij u deze zorgen uit handen nemen. Professionaliteit en een goede planning is de kern van ieder project. Met BFY bent u verzekerd van deze expertise!

contacteer BFY