02 Mar 2015
traditionele woningbouw met detachering

Metselaars

Dieners

Betonvlechters

Hoge kwaliteit metselwerk is van enorm belang in de bouw. Muren die stevig staan zorgen dat uw bouwproject ‘als een huis staat’. Het aanleggen van muren is vakwerk. Isoleren,vocht buiten houden, ruimte voor nutsleidingen, isolatiemateriaal e.d. vergt hoge kwaliteit metselwerk, materieel en kennis van zaken. BFY heeft de mensen in huis met de kennis en ervaring in kleine en grote bouwprojecten, in snelbouw en metselen met gevelsteen. Wij adviseren u over de verschillende mogelijkheden en kosten. U maakt uw keuze en onze vakmensen leveren kwalitatief hoogwaardige gemetselde muren, in het tempo dat u wenst. Kwaliteit gegarandeerd.
01 Mar 2015
dakwerken Roemenia

Vloerders

Schilders

Schrijnwerskers

Het leggen van vloeren is geen sinecure. De ondergrond moet perfect zijn en u wilt natuurlijk ook een mooi design en een kwaliteitsvloer. Wij leveren specialisten in het leggen van vloeren, zij zijn vakbekwaam en hebben de kennis en ervaring in huis met betrekking tot het leggen van vele verschillende soorten vloeren (zoals bijvoorbeeld houten vloeren en tegelvloeren), de verschillende kostenplaatjes, de verschillende functionaliteiten en de voor- en nadelen van de verschillende soorten vloeren. In overleg met u wordt bepaald welke soort vloer(en) u wilt en onze vloerenleggers leggen met gemak en plezier uw vloer.
01 Mar 2015
tegels zetten met Polen

Installateurs

Schilders

Schrijnwerskers

Er komt een hoop kijken bij het aanleggen/bouwen van een mooie en functionele keuken en badkamer(s). De apparatuur, de water- en elektriciteitsleidingen, de vloer, de muren etc. maakt dit soort projecten zeer divers qua arbeid. Met BFY haalt u specialisten in huis, die met hun jarenlange ervaring, u kunnen adviseren over alles wat u graag in uw keuken of
badkamer zou willen hebben. Onze loodgieters, vloerenleggers, elektriciens, metselaars enz.  zijn ieder op hun eigen gebied vakbekwaam, ze zijn op de hoogte van de vele nieuwe ontwikkelingen op keuken- en badkamergebied. Met hun werk zorgen zij ervoor dat uw nieuwe/verbouwde keuken, badkamer en toilet veilig is. Zij leveren zeer hoge kwaliteit en geweldige designs.
27 Feb 2015
schrijnwerk in detachering

Dakdekkers leien

Dakwerkers EPDM en roofing

Schrijnwerskers voor dak

Onze dakdekkers zijn gespecialiseerde vakmannen in het leggen van diverse soorten daken voor woningen en grote(re) bouwprojecten. Het zijn vaklui met veel ervaring. Het leggen van de daken is specialistisch werk. Onze mensen kunnen u adviseren over de verschillende soorten daken, de voor/nadelen en de kosten e.d. van de verschillende soorten daken. Samen kunt u overleggen welk soort dakdekking het beste bij uw project past. Heeft u al een keuze gemaakt voor uw project, en heeft u enkel (een) vakbekwame daklegger(s) nodig, dan staan onze mensen voor u klaar. Zij leggen pannen en/of leien daken, en de kwaliteit van uw dak(en) is gegarandeerd.