01 Mar 2015
dakwerken met Slowaken

Houtbewerkers

Schrijnwerkers

Daktimmermannen

Het werken met hout is een zeer exclusieve tak van sport in de bouwwereld. Kennis, ervaring en passie voor houtwerk zijn de kenmerken die al onze houtspecialisten bezitten. Onze timmermannen, schrijnwerkers en draaiers zijn specialisten in het leveren van hoge kwaliteit houtwerk en mooi ontworpen houtconstructies. Zij hebben kennis over de verschillende soorten hout, de specifieke kwaliteit ervan en als ook de bijbehorende kostenplaatjes. Zij zullen u adviseren en samen kunt u bekijken wat uw wensen zijn en wat er mogelijk is. Het is hun passie om goed en kwalitatief hoogstaand werk af te leveren, dus kwaliteit is gegarandeerd.
01 Mar 2015
dakwerken Roemenia

Vloerders

Schilders

Schrijnwerskers

Het leggen van vloeren is geen sinecure. De ondergrond moet perfect zijn en u wilt natuurlijk ook een mooi design en een kwaliteitsvloer. Wij leveren specialisten in het leggen van vloeren, zij zijn vakbekwaam en hebben de kennis en ervaring in huis met betrekking tot het leggen van vele verschillende soorten vloeren (zoals bijvoorbeeld houten vloeren en tegelvloeren), de verschillende kostenplaatjes, de verschillende functionaliteiten en de voor- en nadelen van de verschillende soorten vloeren. In overleg met u wordt bepaald welke soort vloer(en) u wilt en onze vloerenleggers leggen met gemak en plezier uw vloer.
01 Mar 2015
pannendak leggen met Poolse onderaanneming

Kleipannen leggers

Schrijnwerkers

Daktimmermannen

Het renoveren van daken is geen eenvoudige klus. Het is in feite een gevaarlijke klus en hoe kies je het juiste materiaal en weet u zeker dat het dak waterdicht blijft en niet te snel slijt? Met de kennis en ervaring van BFY haalt u de perfecte vakmensen in huis. De medewerkers van BFY hebben de ervaring en kwaliteit in huis om uw dak te renoveren. Onze mensen hebben ervaring met het renoveren, van EPDM, TPO, leien en kleipannen daken. Met ons kwaliteitswerk – en materiaal – zorgen wij ervoor dat u zich jarenlang geen zorgen meer hoeft te maken over lekkages van uw dak.
27 Feb 2015
betonstructuren en betonstoren met Roemeense arbeiders

Betonvlechters

Bekisters

Betonstorters

Het bouwen met beton is een stevige klus. Een goede betonconstructie van gebouwen is in feite de basis van ieder bouwproject. Naast de bewapening is het goed storten van het beton van zeer groot belang. Het stevig en stabiel bewapenen en storten van het beton voor het fundament, de vloeren en muren is van essentieel belang voor uw bouwproject. Het bepaalt de stevigheid van uw woning, kantoor, ziekenhuis etc. Onze mensen zijn stevige bouwvakkers met jarenlange ervaring in de bouw, en het bewapenen en het storten van betonwerk is hun passie. Met BFY haalt u perfecte betonconstructeurs in huis.